hot chip ve jarvis cocker aynı şarkıda buluştu

hot chip ve jarvis cocker aynı şarkıda buluştu


straight to the morning


21 Haziran’da A Bathroom Full of Ecstasy isimli yeni albümünü yayınlayan Hot Chip, Jarvis Cocker’ı ağırladığı yeni şarkısını videosuyla birlikte paylaştı.

2019’u dolu dolu geçiren ve başarılı bir albümle güçlü bir geri dönüş yapan Hot Chip, arkasına aldığı bu rüzgarı devam ettirmeye kararlı gözüküyor. Bol bol tekli ve videoyu sonunda bir albümle taçlandıran grubun tarifesini 2020’de de değiştirmeye niyeti yok gibi. 10 Ocak’ta Domino Records etiketiyle plak formatında da yayınlanacak şarkının yapımcılığını Hot Chip ve Mark Ralph üstleniyor.

Şarkıyı aslında Dua Lipa’yla birikte söylemek için yazdıklarını ama Paris’te Jarvis Cocker’la birlikte DJ’lik yaptıkları bir etkinlikte doğru kişinin o olduğunu anladıklarını paylaşan grup, Tame Impala’nın The Less I Know Better şarkısının videosun arkasındaki ekip olan CANADA prodüktörlüğünde hazırladıkları videoyu da paylaştı.

Jarvis Cocker’ın “Bu, karantina öncesi katıldığım en son müzik projesiydi. Öngörülebilir bir gelecek için böyle bir şey yapmanın mümkün olmayacağını bilerek, bir kulüpte bütün gece dansla ilgili bir şarkı söylemek çok dokunaklıydı. Bu arada stüdyoda oldukça dans ettik. Bir günlüğüne Straight Through Crew’un bir üyesi olmak eğlenceliydi. ” diyerek projenin parçası olmaktan ne kadar keyif aldığını anlattığı şarkı hemen aşağıda.