james blake’in sürpriz ep’si “before” yayında

james blake’in sürpriz ep’si “before” yayında



Corona günlerinin en üretken isimlerinden biri olan James Blake, Twitter hesabından yaptığı sürpriz bir duyuru ile yeni bir EP yayınlayacağını, üstüne bu EP’yi Boiler Room’da canlı canlı çalacağını açıklayarak hepimizi şaşırtmıştı. Before isimli EP, an itibariyle yayında.

Kendisinden alışık olduğumuz sakin ve melankolik şarkılar yerine bu sefer kariyerinin DJ’lik yaptığı ilk günlerindeki gibi dans pisti dostu şarkılarla karşımıza çıkan James Blake, albümle birliği yaptığı açıklamada sonunda tekrar üretim sürecinin bu tarafına eğilme cesareti bulduğu için ne kadar mutlu olduğunu paylaştı. EP’de sanatçıya sevgilisi ve başarılı bir aktris olan Jameela Jamil’in yanı sıra yakın dostları Mount Kimbie de eşlik ediyor.

Ayrıca sarı saçlarıyla da ayrı bir dikkat çeken Blake, Before EP’sinde yer alan dört şarkısını Ryder Ripps imzasıyla çekilen videolarıyla birlikte paylaştı. Son yıllarda müzik dünyasındaki ağırlığını başarılı prodüksiyonlarıyla adım adım yukarı çeken James Blake’in pandemi sürprizi EP’si ve videolar hemen aşağıda.