jessica chastain ve all star kadrolu 355’ten ilk fragman

jessica chastain ve all star kadrolu 355’ten ilk fragman


kaliteli aksiyonun adresi


Merkezinde kadın oyuncuların yer aldığı bir Mission Impossible görünümü veren ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken The 355′ten ilk fragman paylaşıldı.

X-Men serisinin senaristlerinden biri olarak tanıdığımız ve serinin son filmi Dark Phoenix’in yönetmen koltuğunda oturan Simon Kinberg’ün bir kez daha kamera arkasına geçtiği filmde, aksiyonun hiç durmadığı bir ajan filmi. Jessica Chastain’in önderliğinde hayata geçen filmde Chastain’e Penélope Cruz, Lupita Nyong’o, Diane Kruger, Fan Bingbing, Sebastian Stan ve Edgar Ramirez gibi güçlü bir kadro eşlik ediyor.

ABD tarihinde özel bir yere sahip olan 355 kod adı, Amerikan Devriminde görev almış ve kimliği bilinmeyen bir kadın ajana verilen, günümüzde de CIA ve MI6 için çalışan ve gerçek kimliği bulunamayan birçok kadın ajan için kullanılan bir kod numarası. Bir terörist organizasyonu durdurmak için farklı uluslardan gelen ajanların bir arada çalışmasını konu alan film, ödül sezonu için iddialı olmasa da kaliteli bir aksiyon filmi vaat ediyor.

Covid-19 yüzünden kesin konuşmanın imkansız olduğu sinema dünyasında açıklanan vizyon tarihini koruyan nadir yapımlardan biri olan The 355, şimdilik 15 Ocak 2021’de beyaz perdede olacak gibi gözüküyor. Hadi bakalım.