local natives’in sharon van etten destekli yeni ep’si yayında

local natives’in sharon van etten destekli yeni ep’si yayında


sour lemon


Geçtiğimiz yıl Violet Street isimli albümüyle ortamlara dönüş yapan Local Natives, Sharon Van Etten’ı misafir ettiği Sour Lemon isimli sürpriz EP’sini yayınladı.

Bir dönem ülkemizde çok popüler olan ama şu sıralar o günlerin uzağında bir görüntüde seyreden grup, 2020’yi sevilen şarkılarının remix versiyonlarını yayınlayarak geçirmişti. Habersiz gelen EP’nin albüm beklentisinden bağımsız olduğunu paylaşan grup üyeleri Sour Lemon isimli EP’leri için “Akılda bir albüm hedefi olmadan yazmanın özgürleştirici olduğunu düşündük. Sanki okula gitmek için erkenden uyanmışsınız da o günün cumartesi olduğunu fark etmişsiniz gibi. Sour Lemon’daki şarkıların her birinin kendi uzun hikayeleri var ama sonunda hepsi aynı anda gelmeye karar verdiler. Bizde beklemek yerine onları olabildiğince çabuk paylaşmaya karar verdik.” açıklamasını yaptı.

Sharon Van Etten da videosuyla birlikte gelen Lemon şarkısıyla parçası olduğu EP’ye ilgili “Şarkıyı yazmaya başlamamızdan beri o kadar çok şey oldu ki. Ben Los Angeles’a taşındım, Tyler baba oldu, Ryan nişanlandı. Her şey çok çabuk ilerledi ve şarkı da bütün bu yaşananlar çerçevesinde kendini buldu” açıklamasını yaptı.

EP’nin tamamını ve Lemon isimli videolu tekliyi hemen aşağıdan dinleyip izleyebilirsiniz.

Sour Lemon Tracklist:
01. Lemon featuring Sharon Van Etten
02. Statues in the Garden (Arras)
03. Lost
04. Future Lover