mads mikkelsen’in saçlarını kazıyıp aksiyona giriştiği yeni filminden fragman

mads mikkelsen’in saçlarını kazıyıp aksiyona giriştiği yeni filminden fragman


riders of justice


Hannibal, The Hunt, Doctor Strange gibi projelerinde severek izlediğimiz, internet dünyasının da popüler meme kaynaklarından biri olan Mads Mikkelsen’in başrolünde yer aldığı Riders of Justice filminden bir fragman yayınlandı.

Yönetmenliğini 1997, 1998 ve 1999 yılında art arda üç kez kısa filmleri ile Oscar’a aday gösterilen ve 1999’da Valfgaften ile bu ödülü kazanan Anders Thomas Jensen’in yaptığı film; Markus isimli eski bir askerin hikayesini anlatıyor. Jensen’in aynı zamanda senaryosunu da yazdığı filmde karısını trajik bir tren kazasında kaybeden Markus’un, kızının yanına dönmesinin ardından gelişen aksiyon dozu yüksek olayları takip edeceğiz. Karısının ölüm nedenini kaza olarak bilen Markus, tren enkazından kurtulan bir yolcunun ihanetten bahsetmesi üzerine tren kazasının planlanmış, organize bir suikast olmasından şüphelenir ve aksiyon başlar.

Daha önce dört farklı yapımda birlikte çalışan ikiliye bu filmde Nikolaj Lie Kaas, Lars Brygmann, Nicolas Bro, Gustav Lindh ve Andrea H. Gadeberg gibi isimler eşlik ediyor.

25 Aralık’ta Danimarka’da vizyona girmesi beklenen filmi ülkemize gelmesi biraz zor bir ihtimal olarak gözüküyor.