miley cyrus’tan metallica cover albümü geliyor

miley cyrus’tan metallica cover albümü geliyor


bak sen şu işe...


Miley Cyrus, geçtiğimiz yıl Glastonbury’de Metallica cover’ı yaptığında herkes bu hareketini hem garipsemiş hem de beğenmişti. Aradan geçen bir yıl sonra Cyrus, tamamı Metallica şarkılarından oluşan bir albüm yayınlayacağını açıkladı.

Kariyerini ve kendisini tarif etmekte zorlandığımız ünlülerden biri olan Miley Cyrus, Disney’in çocuk yıldızı Hannah Montana olarak başladığı kariyerinde country şarkıcılığının ardından Wrecking Ball falan derken çok da alışık olmadığımız bir popülariteyle bu günlere kadar geldi. En son kendisini uzaylıların kovaladığını ama bunun sebebi olarak da yoldan geçen bir adamdan aldığı bir torba dolusu yiyecek olabileceğini paylaşmasıyla gündeme gelen Cyrus, bu sefer özel hayatıyla değil de işiyle gündemde.

Interview dergisinde Rick Owens ile yaptığı bir röportajda bu sürpriz gelişmeyi paylaşan Miley Cyrus, bir süredir Metallica şarkılarından oluşan bir cover albümün üzerinde çalışmaya başladığını açıkladı. Bu albümün kayıt sürecinin pandeminin getirdiği mayışıklığı üstünden attığını ve enerjisini tamamen geri kazandığını paylaşan Cyrus, yakın zamanda The Beatles, Blondie ve Pearl Jam gibi ismlerin şarkılarını cover’lamıştı.

Albümün yayın tarihiyle ilgili bir detay vermeyen Cyrus’ın Glastonbury’deki Nothing Else Matters cover’ı ile albüme hazırlanalım.