nicole kidman ve meryl streep’i buluşturan müzikal the prom’dan fragman

nicole kidman ve meryl streep’i buluşturan müzikal the prom’dan fragman


müzikalde kalitenin adresi


Nip/Tuck ve Glee gibi dizilerle televizyon dünyasında ismini duyurup ardından da American Horror Story ile bu başarısını perçinleyen Ryan Murphy’nin Netflix’le imzaladığı 300 milyon dolarlık anlaşmasının meyvesi The Prom’dan bir fragman yayınlandı.

Netflix için bir yandan Hollywood ve Ratched gibi yeni diziler hazırlayan Murphy, uzun metraj olarak da üretimini aksatmıyor. Murphy’nin 2014 yapımı The Normal Heart’tan beri yönettiği ilk film olan The Prom; Meryl Streep, Nicole Kidman, James Corden, Kerry Washington, Keegan-Michael Key ve Andrew Rannells gibi isimlerle yılın dikkat çeken yapımları arasında ışıl ışıl parlıyor.

2018’de Broadway’de sahnelenmeye başlayan ve altı Tony adaylığı kazanan aynı adlı müzikalden uyarlanan film,. Oyunun da yazarları olan Chad Beguelin ve Bob Martin‘in senaryosunu kaleme aldığı film, bir zamanlar oldukça meşhur olan dört Broadway oyuncusunun, lezbiyen bir öğrencinin kız arkadaşını mezuniyet gecesine götürmesine izin verilmediği bir Indiana kasabasına gitmesiyle yaşanan olayları anlatıyor. Bu dörtlü görünüşte genç bir kızın hakları için mücadele veriyor olsa da aslında tek amaçları bu olayı kullanarak kendilerini yeniden gündeme taşımak.

Oyunun da yazarları olan Chad Beguelin ve Bob Martin‘in senaryosunu kaleme aldığı film 11 Aralık’ta Netflix üzerinden izlenebilecek.