rhye yeni albümünü bir tekli + video kombosuyla duyurdu

rhye yeni albümünü bir tekli + video kombosuyla duyurdu


home


Karantina dönemini paylaştığı videolarla geçiren ve bunların yeni bir albüm habercisi olup olmadığını düşündüren Rhye, sonunda yeni albümünü duyurdu.

Rhye a.k.a Michael Milosh, partneri Genevieve Medow-Jenkins’le karantinaya girmiş, Mayıs ayında ise geçen seneki albümünden sonra ilk yeni teklisi Beautiful’u çıkarmıştı. Beautiful’un ardından albümün ikini teklisi olduğunu fark ettiğimiz Helpless şarkısı için bir video paylaşmıştı. Bu küçük kıpırdanmaların sonunda güzel haberi veren Michael Milosh, Home isimli yeni albümünün 22 Ocak’ta yayınlanacağını paylaştı.

Albümün duyurusuyla birlikte yaptığı küçük açıklamada ev kavramının kendisi için ne anlama geldiğini açıklayan Milosh, ev konseptini babasından çello öğrenme bağlamına yorumlayarak “Gerçekten tatlı, nazik ve kapsayıcı bir adam olan babam, bir melodi olmadan, o enerji alışverişi olmadan sadece bir notayı çalarak bir şeyler hissetme fikrine kapılmıştı. Dinleyiciye hissettiremezseniz müziğin nasıl bir şey ifade etmeyeceği hakkında konuşurduk. ” açıklamasını yaptı.

Sam Taylor-Johnson’ın yönetmenliğini yaptığı ve Aaron Taylor-Johnson başrolünde yer aldığı Black Rain şarkısını videosuyla birlikte önden paylaşan Rhye’ın müstakbel albümünün şarkı listesi ve albümden yayınlanan ilk tekli hemen aşağıda.

Home Tracklist:
01. Intro
02. Come in Closer
03. Beautiful
04. Safeword
05. Hold You Down
06. I Need a Lover
07. Helpless
08. Black Rain
09. Sweetest Revenge
10. My Heart Bleeds
11. Fire
12. Holy
13. Outro