ryan reynolds’ın bir bilgisayar karakterini canlandırdığı free guy’dan yeni fragman

ryan reynolds’ın bir bilgisayar karakterini canlandırdığı free guy’dan yeni fragman


vizyon mizyon yok kardeşim


Yapımına Disney’in Fox’u satın almadan önce başlanan ama bir türlü tamamlanamayan, tamamlandıktan sonra da vizyona giremeyen aksiyon/komedi filmi Free Guy’dan bir fragman paylaşıldı.

Ryan Reynolds’ın oyun dünyasında MPC ismi verilen, bizim değil de bilgisayarın kontrol ettiği, kendi halinde takılan bir yan karakter olarak karşımıza çıktığı Free Guy’da yavaş yavaş bilinçlenmeye başlayan, her gün aynı şeyleri yapmaktan sıkılmaya başlayan ve sıkıntısını bir adım ileri taşıyıp bu düzene bir dur deme ihtiyacı hisseden Guy’ın macerasına ortak oluyoruz. Karakterimiz Guy, kendisi gibi diğer karakterlerden kurulu bir ekibe katılıp oyunun açık dünyasında sınırsız güçlerini kullanıp diğer oyuncularla çatışmaya başlar.

Channing Tatum, Taika Waititi, Lil Rey Howery, Joe Keery ve Jodie Comer gibi isimlerin de oyuncu kadrosunda yer aldığı filmin senaryosunu Matt Lieberman ve Zak Penn ikilisine ait. Yönetmen koltuğunda Shawn Levy’nin oturduğu Free Guy da ertelenen yapımlar arasında katıldı. 3 Temmuz’da vizyonda olması beklenen tabii ki ertelenerek 11 Kasım’a ertelenmişti ama görünüşe göre hiçbir filmin yıl sonuna kadar vizyona girmesi pek olası gözükmüyor. Yani filmin vizyon tarihi şimdilik belirsiz…