stephen king uyarlaması the outsider ikinci sezon onayını aldı

stephen king uyarlaması the outsider ikinci sezon onayını aldı


güzel dizi


Sinema televizyon ve edebiyat dünyasının sevilen ortak noktalarından biri olan Stephen King’in, 2018’de yayımlanan The Outsider romanından uyarlanan mini dizi iddialı oyuncu kadrosu ve başarılı uyarlamasıyla bu yılın başarılı işlerinden biri olarak dikkat çekmişti.

Küçük bir kasabada işlenen bir cinayetin peşinden sürüklendiğimiz dizide, cinayet soruşturması için açılan dava vesilesiyle ortak noktada buluşan bir polis ve dedektif, olaylara doğaüstü güçlerin de dahil olmasıyla o güne dek inandıkları her şeyi sorgulamaya başlayacak.

Dizinin yönetmen koltuğu için ünlü aktör ve taze yönetmen Jason Bateman ile el sıkışan HBO, Bateman’a dizinin ilk iki bölümünü ve yapımcı koltuğunu emanet ettmişti. Batemanın yanında bir diğer başrol oyuncumuz ise; Rogue One: A Star Wars Story, Bloodlines ve Captain Marvel gibi yapımlarda yer alan Ben Mendelsohn. İlk bakışta True Detective havası veren dizi bu benzerliği kaliteli bir şekilde Stephen King romanlarından aşina olduğumuz atmosferle birleştirmişti.

Cynthia Erivo, Bill Camp, Mare Winningham, Paddy Considine, Julianne Nicholson, Yul Vázquez, Jeremy Bobb, Marc Menchaca gibi isimlerin de oyuncu kadrosunda yer aldığı diziden bugün gelen haberler ilk sezonunun sonunda olası bir yeni sezon için açık kapı bırakan dizinin ikinci bir sezon için onay aldığı yönünde.

King, bizzat paylaştığı bu haber için “Hikayenin tam olarak nereye gittiğini biliyorum çünkü bir kaç bölümün senaryosunu gördüm. Size neler olacğaını söyleyebilirdim ama o zaman sizleri öldürmek zorunda kalırım. Sadece olayın gerçekten harika ve ürkütücü bir noktaya ilerlediğini söylemek isterim” yorumunu yaptı.

Oyuncu kadrosu ve yayın tarihiyle ilgili detay paylaşılmayan dizinin ilk sezon fragmanı hemen aşağıda.