tash sultana’nın yeni albümünün detayları belli oldu

tash sultana’nın yeni albümünün detayları belli oldu


19 şubat'ta geliyor


Geçtiğimiz Nisan’da yeni albümünün ilk teklisi olan Pretty Lady’yle sahalara dönen Tash Sultana, geçtiğimiz aylarda yayınladığı Greed ve Beyond The Pine isimli iki teklisiyle ara verdiği albüm çalışmalarına geri dönmüştü.

Bugün itibariyle detayları belli olan albümün yayın tarihi 19 Şubat olarak açıklandı. Sultana’nın son bir kaç yıldaki 3’er 5’er çıktığı başarı merdivenlerinin ardından ayağını tekrar yere basmasını sağlayacak bir albüm olarak lanse edilen Terra Firma, funk’tan folk’a ve hip-hop’tan blues’a farklı türlerin kesişim noktası olarak dikkat çekiyor. “Aretha Franklin, Bon Iver ve John Mayer’in aynı masada oturduğu bir albüm” olarak kendi albümünü anlatan Sultana, aynı zamanda bu albüm için ilk defa yazım sürecinde tek başına değilmiş.

10 günlük albüm yazım sürecinde Matt Croby ile güçlerini birleştiren Sultana, albümdeki 14 şarkının 11’ini yine kendi kalemiyle kaydetmeyi tercih etmiş. Avusturalyalı rapçi Jerome Farah ile Willow Tree isimli bir tekliyi de albüm detaylarıyla birlikte paylaşan Tash Sultana’nın yeni albümünün 19 Şubat’ta geleceğini hayırlatalım.

Terra Firma Tracklist:
01. Musk
02. Crop Circles
03. Greed
04. Beyond The Pine
05. Pretty Lady
06. Dream My Life Away (feat. Josh Cashman)
07. Maybe You’ve Changed
08. Coma
09. Blame It On Society
10. Sweet & Dandy
11. Willow Tree (feat. Jerome Farah)
12. Vanilla Honey
13. Let The Light In
14. I Am Free