the mandalorian’ın ikinci sezonundan yeni fragman

the mandalorian’ın ikinci sezonundan yeni fragman


gel artık be


İkinci sezonunu büyük merakla beklediğimiz Disney+ yapımı The Mandalorian’ın ikinci sezonundan yeni bir fragman paylaşıldı.

Jango ve Boba Fett gibi Mandalorianlı bir savaşçı olan yalnız bir silahşorun maceralarını takip ettiğimiz diziye son on gün kalmışken arayıp da bulamadığımız bol aksiyonlu bir fragman yayınlandı. Bir dakikalık süresiyle ağzımıza bir parmak bal çalacan fragmanda kahramanımızın kah gemisinde kah insan içinde peşini bir türlü bırakmayan belaların üstesinden gelmeye çalışırken görüyoruz.

Bizler  The Mandalorian’ın yeni sezonunu beklerken dizinin ilk sezonuna odaklanacak sekiz bölümlük bir belgesel hazırlığında olduğunu daha önce duyuran ama bir süredir bu konuda sessiz kalan  Disney+, Star Wars evreninin farklı köşelerinden sevilen karakterleri bir araya getirmeye devam edecek gibi gözüküyor.

Dizinin yeni sezonunda Boba Fett, Bo-Katan Kryze ve Ahsoka Tano gibi karakterler de hikayeye dahil olacak. Boba Fett’e bir kez daha Temuera Morrison hayat verirken, Bo-Katan Kryze’ı animasyon dizilerinden karaktere sesiyle hayat veren Katee Sackhoff canlandıracak. Clone Wars serisinden de severek izlediğimiz Ahosaka Tano’ya ise Rosario Dawson hayat verecek.

30 Ekim’de ikinci sezonuyla ekranlara geri dönecek diziden paylaşılan yeni fragman hemen burada.