the notebook’un başrolü aslında george clooney’miş

the notebook’un başrolü aslında george clooney’miş


daha neler!?


Ryan Gosling ve Rachel McAdams’ın Yeşilçam’ı ikiye katlayan dramasıyla The Notebook, bir şekilde hakkında çıkan haberlerle gündeme gelmeyi başarıyor.

Nick Cassavetes’in yönetmenliğini yaptığı ve kötü eleştirmenlerden kötü yorumlar almasına rağmen bir şekilde aşk filmleri arasında kült bir konuma yükselen The Notebook’un başrolüyle ilgili ilginç bir gelişme ortaya çıktı. Verdiği bir röportajda filmin başrolü olarak ilk kendisinin role düşünüldüğünü hatta filmde kendisinin yaşlı versiyonu için de Paul Newman ile anlaşıldığını açıklayan Clooney, bu detay ile kafamızda filmi başka bir yere taşıdı.

Açıklamasına “Paul ile film üzerine sohbet ettiğimiz bir akşam ona bunu yapamayacağımı söyledim. Neden diye sorduğunda ise senin 30 yaşındaki halin dünyadaki en ünlü insanlardan biri, renkli gözlerin, sarı saçların ve her şeyinle senden çok farklıyım. İnsanların bunu tuhaf karşılayacağını şimdiden görebiliyorum.” şeklinde devam eden Clooney, belki de kariyerinin en doğru kararlarından birini vermiş diyebiliriz.

Ryan Gosling ve Rachel McAdams’ın kariyerlerinde öyle ya da böyle önemli bir sıçrama noktası olan The Notebook’un alternatif bir evrende George Clooney ve Paul Newman ile çekildiğini düşünmek açıkçası bize epey ilginç geldi.

Unutmak isteyenler ve henüz izlememiş olanlar için filmin fragmanını her ihtimale karşı aşağı bıraktık.