yeni fleet foxes albümünden bir müzik videosu yayınlandı

yeni fleet foxes albümünden bir müzik videosu yayınlandı


can i believe you


Yaklaşık iki hafta önce sürpriz bir şekilde öğrendiğimiz ve ondan da sürpriz bir şekilde yayınlanan yeni Fleet Foxes albümü Shore’dan bir müzik videosu paylaşıldı.

Kendi adını taşıyan ilk albümleriyle hala kalbimizin baş tacı olan Fleet Foxes, 2011’deki Helplessness Blues’dan 6 yıl sonra yayınladığı Crack-Up ile tekrar hayatımıza girmişti.  O zamandan sonra solo projeler dışında kendilerinden bi haber olduğumuz grup yayınladıkları sürpriz albümle hem sonbaharın gelişini kutladı hem de ilk albüme yakın bir atmosferde ilerleyen Shore ile kulaklarımızın pasını silmişti.

Albümün yayınlanmasıyla birlikte YouTube hesapları üzerinden kesintisiz canlı yayınla albüme eşlik eden görseller de paylaşan grup, bu görsellerin dilinden çok uzatmadan buram buram “ben albümün çıkış parçasıyım” diye bağıran Can I Believe You’ya çektikleri videoyu paylaştı.

Daha önce grupla başka videolarında da birlikte çalışan Jade-Lorna Sullivan ve Jean Charles ikilisinin dans figürleriyle başrolünde yer aldığı videonun yönetmen koltuğunda grubun solisti Robin Pecknold’un kardeşi Sean Pecknold yer alıyor.