yeni james bond filmin erteleme şoku

yeni james bond filmin erteleme şoku


2021'de görüşürüz


13 Kasım’da vizyona girecek James Bond serisinin 25. filmi No Time To Die’ı yakın zamanda izlememiz mümkün değil gibi gözüküyor. Filmden gelen son haberler çok da sürpriz olmayan bir şekilde filmin bir kez daha ertelendiğini doğruladı.

Korona sürecinden en çok ertelenen yapımlardan biri olan James Bond, ertelenmekten bir türlü kurtulamıyor. Bir ileri iki geri derken son olarak 13 Kasım’ı kendisine vizyon tarihi olarak belirleyen film, son olarak orijinal vizyon tarihinden bir sene sonrasına 2 Nisan 2021’e ertelendi. Çekim sürecinden vizyon sürecin her aşaması olaylı olan film için söylenecek çok bir şey kalmamış gibi gözüküyor.

Cary Fukunaga’nın yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosunu Neal Purvis, Robert Wade, Scott Z. Burns’ten oluşan ekibin Phoebe Waller-Bridge’in desteğiyle kaleme aldığı film oyuncu kadrosuyla da bir Bond filminin hakkını verecek büyüklükteydi. Daniel Craig’i son kez Bond rolünde izleyeceğimiz filmde Rami Malek, Lea Seydoux, Ana De Armas, Lashana Lynch, Naomie Harris, Ben Whishaw, Ralph Fiennes, Jeffrey Wright ve Christoph Waltz gibi isimler de karşımıza çıkacak. Billie Eilish’in tema müziğini, Hans Zimmer’in de soundtrack’ini üstlendiği film için biraz daha beklememiz gerekecek. Yaşanan bu son gelişmelerle bir süre daha sadece fragmanlarda göreceğimi James Bond filmi için pek hevesimizin kalmadığını söylesek yanlış olmaz herhalde.