yeni the mandalorian sezonundan 30 saniyelik teaser fragman

yeni the mandalorian sezonundan 30 saniyelik teaser fragman


30 ekim için saatlerimizi ayarlayalım


İlk sezonuyla beklentileri darma duman eden The Mandaorian’ın merakla beklenen ikinci sezonundan mini bir fragman paylaşıldı.

Jango ve Boba Fett gibi Mandalorianlı bir savaşçı olan yalnız bir silahşorun maceralarını takip ettiğimiz dizinin yayın tarihi olan 30 Ekim için gün saymaya devam ederken ağzımıza bir parmak bal çalacak bir fragman paylaşıldı.

Bir yandan The Mandalorian’ın yeni sezonunu beklerken diğer yandan da dizinin ilk sezonuna odaklanacak sekiz bölümlük bir belgesel hazırlığında olduğunu açıklayan Disney+, Star Wars evreninin  farklı köşelerinden sevilen karakterleri bir araya getirmeye devam edecek gibi gözüküyor. Dizinin yeni sezonunda Boba Fett, Bo-Katan Kryze ve Ahsoka Tano gibi karakterler de hikayeye dahil olacak. Boba Fett’e bir kez daha Temuera Morrison hayat verirken, Bo-Katan Kryze’ı animasyon dizilerinden karaktere sesiyle hayat veren Katee Sackhoff canlandıracak. Clone Wars serisinden de severek izlediğimiz Ahosaka Tano’ya ise Rosario Dawson hayat verecek.

The Mandalorian ile Star Wars evreninin son yıllardaki en başarılı işine imza atan Jon Favreau’nun bir kez daha arkasında olduğu projede Pedro Pascal, Giancarlo Esposito, Emily Swallow, Carl Weathers, Omid Abtahi, Werner Herzog ve Nick Nolte gibi isimlerin ilk sezondaki rollerine aynen geri döneceğini hatırlatalım. 30 Ekim’de başlayacak dizinin ikinci sezonundan paylaşılan mini fragman hemen aşağıda.