oscar adayı the guilty’nin abd uyarlamasında oyuncu kadrosu dikkat çekiyor

oscar adayı the guilty’nin abd uyarlamasında oyuncu kadrosu dikkat çekiyor


iddialı kadro


Prömiyerini Sundance Film Festivali’nde yapan ve büyük beğeni toplayan, Danimarka’nın Oscar adayı The Guilty’nin ABD versiyonunda uzun zamandır haber alamamıştık. Başrolünde Jake Gyllenhaal’un yer alacağı ve yönetmen koltuğunda da True Detective ve son James Bond filminin yönetmeni olan Antoine Fuqua’nın yer alacağı açıklanan filmin oyuncu kadrosuna dair detaylar belli olmaya aşladı.

Gyllenhaal’un aynı zamanda filmin yapımcılığını da üstleneceği projede orijinal filmin yönetmeni ve yazarı Gustav Möller ile yapımcısı Lina Flint, yürütücü yapımcı olarak projede yer alacaklar. Hikaye olarak 2013 yılında beyaz perdede yayınlanan Halle Berry’nin The Call filmine benzeyen The GuiltyJakob Cedergren’in canlandırdığı Asger Holm isimli işini çok önemsemeyen bir polis memurunun gelen bir telefon sonrası yaşadığı içine düştüğü gergin anları konu ediniyor.

Paul Dano,  Bill BurrByron BowersDa’Vine, Joy RandolphDavid Castañeda, Christina Vidal, Adrian Martinez,  Beau Knapp ve Edi Patterson’dan oluşan bir kadroyu geçtiğimiz günlerde duyuran filme önemli isimler eklendi. Ethan HawkePeter Sarsgaard ve Riley Keough’un projeye dahil olduğu açıklanırken bu isimlerin hangi rollerde karşımıza çıkacağı şimdilik belirsiz.

Antoine Fuqua’nın True Detective’de birlikte çalıştığı Nic Pizzolatto’nun senaryosunu yazacağı The Guilty’nin orijinal versiyonunu fragmanı hemen burada.