ryan murphy’nin yıldız kadrolu filmi the prom’dan yeni fragman

ryan murphy’nin yıldız kadrolu filmi the prom’dan yeni fragman


11 aralık'ta netflix'te


CV’sinde Nip/Tuck, Glee, American Horror Story gibi yapımlar bulunan Ryan Murphy’nin Netflix’le imzaladığı 300 milyon dolarlık anlaşmanın meyvesi The Prom’dan bir fragman daha yayınlandı.

Netflix için bir yandan Hollywood ve Ratched gibi yeni diziler hazırlayan Murphy’nin 2014 yapımı The Normal Heart’tan beri yönettiği ilk film olan The Prom; Meryl Streep, Nicole Kidman, James Corden, Kerry Washington, Keegan-Michael Key ve Andrew Rannells gibi isimleri bir araya getiriyor.

2018’de Broadway’de sahnelenmeye başlayan ve altı Tony adaylığı kazanan aynı adlı müzikalden uyarlanan filmin senaryosu oyunun da yazarları olan Chad Beguelin ve Bob Martin ikilisine ait. Bir zamanlar oldukça meşhur olan dört Broadway oyuncusunun, lezbiyen bir öğrencinin kız arkadaşını mezuniyet gecesine götürmesine izin verilmediği bir Indiana kasabasına gitmesiyle yaşanan olayları anlatıyor. Bu dörtlü, görünüşte genç bir kızın hakları için mücadele veriyor olsa da aslında tek amaçları bu olayı kullanarak kendilerini yeniden gündeme taşımak.

11 Aralık’ta Netflix üzerinden izlenebilecek The Prom’un son fragmanı hemen aşağıda.