billie eilish, harry styles ve gus van sant gucci için bir araya geldi

billie eilish, harry styles ve gus van sant gucci için bir araya geldi


ekibe bak


Müzik dünyasının iki popüler yıldızı Billie Eilish ve Harry Styles, İtalyan moda evi Gucci’nin ilk dijital moda ve film festivali GucciFest’in bir parçası olacak.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Announcing the premiere of #GucciOuverture Of Something That Never Ended, the mini-series in seven episodes featuring the new collection by @alessandro_michele that will be presented during #GucciFest fashion and film festival from November 16-22. Directed by @gus_van_sant and #AlessandroMichele, the film series stars actress, artist and performer @silviacalderoni in a surreal daily routine in the city, encountering international talents, including: #PaulBPreciado, #AchilleBonitoOliva, @billieeilish, @dariuskhonsary, Lu Han @7_luhan_m, @jeremyoharris, @arianapapademetropoulos, @arlo.parks, @harrystyles, @sashawaltzandguests and Florence Welch @florence. The program also includes short films of 15 independent young designers with their collections. Receive updates on Gucci Fest’s debut through link in bio.

Gucci Official (@gucci)’in paylaştığı bir gönderi ()


Sinema dünyasının kült isimlerinden Gus Van Sant ve bizzat Gucci’nin kreatif direktörü Alessandro Michele tarafından yönetilen Ouverture of Something That Never Happened, bu ayın sonlarında 16-22 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek mini festivalde ilk kez izleyiciyle buluşacak.

Şu anda hakkında bildiğimiz ayrıntılar sınırlı olsa da yedi bölüm halinde yayınlanacak Ouverture of Something That Never Happened, geçtiğimiz yıllarda markanın yüzü olan Harry Styles ve ilk defa Gucci ile çalışacak Billi Eilish’in yanı sıra Jeremy O. Harris, Arlo Parks, Silvia Calderoni ve Florence Welch gibi isimleri de ağırlayacak.