bob’s burgers’ın senaristleri yeni deadpool filminin başına geçiyor

bob’s burgers’ın senaristleri yeni deadpool filminin başına geçiyor


animasyondan aksiyona


Disney’in 20th Century Fox’u devralmasının ardından Deadpool’un geleceğinin sallantıda olduğu bir sürpriz değildi. Marvel Sinematik Evreni bünyesinde izleyeceğimiz Deadpool 3 hakkında uzun süredir haber gelmiyordu, ta ki bugüne kadar. Akıbeti belli olmayan serinin senaristleri belli oldu.

Uzun süredir Fox’un popüler dizisi Bob’s Burgers için kalem sallayan ikili Wendy Molyneux ve Lizzie Molyneux-Loeglin, şimdilik çalışmaları devam eden Deadpool 3’ün hikayesinden sorumlu olacak. İlk iki filmde olduğu gibi 18+ olabileceği konuşulan Deadpool, bu konuda bir değişikliğe gidecek gibi gözükmüyor. Ancak Disney’in Deadpool 3’ü sinemalar dışında bir platformda gösterime sokma konusunda düşünceleri yok değil. Filmin 18+ olması, Disney+’ta yayınlanmasını engelleyecek gibi görünüyor ama bu durumda Deadpool 3 için Hulu en mantıklı rota olabilir.

Şu anda yönetmen koltuğu bol olsa da ikinci filmin yönetmenliğini üstlenen David Leitch, yeni film için de en iddialı aday konumunda. Bu konudaki tek sıkıntı yönetmenin 2021’e kadar programının dolu olması. Ryan Reynolds’ın oyunculuğuyla aklımıza kazınan karakterin bakalım akıbeti ne olacak zaman içinde göreceğiz.