chris pratt, thor serisinin yeni filmine dahil oldu

chris pratt, thor serisinin yeni filmine dahil oldu


hadi bakalım


Comic-Con 2019’da Thor’un dördüncü bir filmi olacağı açıklandığından beri ne oyuncular, ne de yönetmen Taika Waititi’nın konuyla ilgili çok detay verdiğini görmemiştik. Temmuz ayında paylaşılan yeni detaylar ise filmi hala gündemde olduğunu bize hatırlatmıştı.

Thor 4: Love and Thunder’ın çekimlerinin 2021 yılının başında Avustralya’da başlayacağı ve senaryonun çılgınlık ve romantizm düzeyinin epey yüksek olduğu geçtiğimiz aylarda ortaya çıkmıştı.

Natalie Portman’ın hayat verdiği Jane Foster karakterini dördüncü filmde “The Mighty Thor”, yani kısaca kadın Thor’a olarak izeyeceğimiz yapıma yeni bir isim dahil oldu. Son olarak Christian Bale’ın kadroya Thor’un düşmanı olarak dahil olduğu haberi paylaşılmış ama bu konua da bir doğrulama, yalanlama ya da detay paylaşılmamıştı. Bugün filmin oyuncu kadrosuna dahil olan yeni isimse Guardians of the Galaxy filmiyle süper kahraman dünyasına giriş yapan Chris Pratt oldu.

Son Avengers filminin sonunu düşünürsek bir şekilde evrenlerin ve zamanların yine birbirine bağlanmasıyla bütün Guardians of the Galaxy ekibini Thor: Love and Thunder’da görmemiz gayet olası duruyor.