conan o’brien, televizyondan emekli oluyor

conan o’brien, televizyondan emekli oluyor


ama dijital dünyadan değil


28 yılın ardından Conan O’Brien, Amerikan televizyonunun en prestijli programlarından olan ve bir dönem yılan hikayesine dönenen Late Night Show sunuculuğunu bırakacağını açıkladı. TBS kanalında her akşam yayınlanan programına veda edeceğini paylaşan Conan, onun yerine HBO Max üzerinden haftalık bir programla izleyiciyle buluşacak.

TBS, Late Night Show ve Conan O’Brien arasındaki anlaşmazlık sonucu 2017 de ayrıldığı The Late Show koltuğunu kendi programıyla dolduran ve yıllardır da kariyerine o şekilde devam eden O’Brian, bu yeni projesiyle bir nevi televizyona da veda etmiş oluyor. Artık dijital bir platformda “canım ne isterse onu yapabilirim” dediği bir formata geçiş yapan yetenekli sunucunun yeni programının içeriği henüz belirsizliğini koruyor.

O’Brien yaptığı açıklamada, “1993 yılında Johnny Carson bana kariyerimle ilgili duyabileceğim en iyi tavsiyeyi verdi:” Mümkün olan en kısa sürede bir yayın platformuna gidin.” O günden bu güne bu tavsiyenin kafasında bir şekilde dolaştığını belirten O’Brian, kariyerinin yeni yolculuğunda bu hayalini de gerçekleştirmiş olacak.

Şimdilik yayın tarihi ve programın içeriğiyle ilgili detay vermeyen turuncu kafalı sunucunun bizlere hazırlayacağı sürprizleri merakla bekliyoruz.