donald glover, atlanta’nın yeni sezonlarıyla ilgili iddialı konuştu

donald glover, atlanta’nın yeni sezonlarıyla ilgili iddialı konuştu


ve yeni müzikal projesini duyurdu


On parmağında on marifet Donald Glover’ın yaratıcısı, yazarı, yönetmeni ve başrolü olduğu Atlanta’nın üçüncü ve dördüncü sezonuyla 2021’de geri döneceği bu yılın başında belli olmuştu. Geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Glover, dizinin yeni sezonlarıyla ilgili oldukça iddialı açıklamalarda bulundu.

Bu açıklamaya geçmeden önce yeni müzikal projelerinden de bahseden Donald Glover aka Childish Gambino, ortalığı kasıp kavurduğu 2018 yılını hatırlatarak “eğer 2018’i beğendiyseniz bir de bu sene yaptığı işleri görün” diyerek 15 Mart tarihini işaret etti. Hangi isim altında yayınlanacağı şimdilik gizli olan albümü için “bugüne kadar ki en büyük albümüm” olacak açıklamasını yaptı. En iyi değil de en büyük diyerek neyi kast ettiğini merak ettiğimiz Glover; 21 Savage, Tierra Whack, Baby Keem gibi isimlerden övgüyle bahsederken Azealia Banks’in aralarındaki en iyisi olduğunun da altını çizdi.

Atlanta’ya dönersek Twitter hesabından dizinin üçüncü ve dördüncü sezonunun yapılmış en iyi işlerdin biri olduğuna ve ancak The Sopranos‘la karşılaştırılabileceğine dair bir tweet atan Glover’ın bu iddialı açıklamasının ne kadar gerçekle örtüşeceğini merak etmemek mümkün değil. İlk iki sezonuyla oldukça başarılı bir çizgide ilerleyen dizi, gerçekten televizyon tarihinin en iyi yapımlarından biri olan The Sopranos seviyesine ulaşabilecek mi hep birlikte göreceğiz.

Ocak ayında başlayacak 3. sezon ve yıl bitmeden yayınlanacak 4. sezonla bütün bu soruların cevabına kavuşacağız gibi gözüküyor. Kendisinden bahsetmeyi özlediğimiz isimlerden biri olan Donald Glover, bakalım eksilerde geçen 2020’den sonra 2021’de biraz olsun yüzümüzü güldürebilecek mi?