dua lipa ve fka twigs, yeni şarkılarını tanıttı

dua lipa ve fka twigs, yeni şarkılarını tanıttı


can yakar


Geçtiğimiz akşam Studio 2054 ismli bir canlı konsere ev sahipliği yapan Dua Lipa, bu konserde FKA Twigs ile birlikte kaydettikleri yeni şarkıdan bir teaser paylaştı.

Elton John, Bad Bunny, Miley Cyrus, Kylie Minogue, Angèle, J Balvin ve the Blessed Madonna (The Black Madonna) gibi albümde de yer alan isimlerin katılımıyla gerçekleşen konserin en çarpıcı anlarından biri de Dua Lipa’nın FKA Twigs ile bir araya geldiği andı.

Birlikte bir şarkı kaydettiklerini ve yakın zamanda da yayınlanacağını açıklayan Dua Lipa, “FKA Twigs ve ben aslında Billy adında ortak bir arkadaş aracılığıyla birbirimizi tanıyoruz. Onun yeni şeyler üzerinde çalıştığını biliyordum ve beni arayıp ‘Stüdyoya girmek ister misin? Birlikte bir şeyler yapmalıyız’ deyince zaten gerisi kendiliğinden geldi.” açıklamasını yaptı.

Bu yıl yayınladığı Future Nostalgia ve ardından gelen albümün baştan aşağı remix versiyonu ile yıl sonu listelerinde epey yukarıda yer alacağına inandığımız Dua Lipa, şimdilik yayın tarihi gizli tutulan bu yeni şarkısıyla da yeni yıla göz kırpıyor gibi. Buyrun tadımlık dinleyelim.