fleet foxes’ın yeni albümünden bir video paylaşıldı

fleet foxes’ın yeni albümünden bir video paylaşıldı


sunblind


Sürpriz bir şekilde yayınladıkları Shore albümüyle tam yerinde ve tam da zamanında geri dönen Fleet Foxes, albümden Sunblind isimli şarkısı için çektikleri videoyu paylaştı.

Albümün yayınlanmasıyla birlikte YouTube hesapları üzerinden kesintisiz canlı yayınla albüme eşlik eden görseller de paylaşan grup, bu görsellerin dilinden çok uzaklaşmadan buram buram “ben albümün çıkış parçasıyım” diye bağıran Can I Believe You’ya çektikleri video ile daha bol bol video izleyeceğimizi garantilemişti.

Albümden yayınlanan ikinci video olan ve yine grubun solisti Robin Pecknold’un kardeşi Sean Pecknold’un yönetmenliğini üstlendiği Sunblind, ağırlıklı olarak bir canlı performans videosu. Çevre ve grup elemanlarının şakacı görüntüleriyle süslenen video Eylül 2018 ile Eylül 2020 arasında New York’un Long Pond stüdyosu, Paris’teki St. Germain ve Los Angeles’taki Vox gibi farklı lokasyonlarda çekildi. Müzik videosu grupla Sean Pecknold’un topladığı görüntülerin yanı sıra grup üyelerinden Skye Skjelset ve grubun ses mühendisi Beatriz Bartola’nın çektiği görüntülerin bir araya getirilmesinden oluşturulmuş.

Fleet Foxes’ın son albümü Shore ve albümün yeni videosunu izlemek isteyenleri hemen aşağı alalım.