jason segel, dakota johnson ve casey affleck’li our friend filminden fragman

jason segel, dakota johnson ve casey affleck’li our friend filminden fragman


feel good movie


Dünya prömiyerini Toronto Uluslararası Film Festivali‘nde yapan ve yönetmen koltuğunda Gabriela Cowperthwaite’in yer aldığı Our Friend filminden bir fragman yayınlandı.

Başrollerini Jason Segel, Dakota Johnson ve Casey Affleck’in paylaştığı yapım kanser teşhisi konan bir çift ve onların en yakın arkadaşı arasındaki ilişkiyi anlatıyor. Casey Affleck’in canlandırdığı Matt ve Dakota Johnson’ın canlandırdığı Nicole, küçük yaştaki iki çocuğuyla beraber yaşayan bir çifttir. Nicole’e konan kanser teşhisi çiftin hayatını yavaş yavaş alt üst etmeye başlar. İkilinin en yakın arkadaşı olan ve Jason Segel’in canlandırdığı Dane ise onlara taşınmayı teklif eder. Çocuklarla ilgilenmek, yemek hazırlamak gibi ev işlerini üstlenerek çiftin yüklerini biraz olsun hafifletmek isteyen Dane’in bu planı tahmin ettiğinden biraz daha uzun, zorlu ve duygusal bir yolculuğa dönüşecektir.

Senaryosunu ise The Dynamiter, American Woman, Run All Night gibi filmlerin senaryolarını yazan Brad Ingelsby’nin üstlendiği filmin yapımcıları arasında usta yönetmen Ridley Scott da yer alıyor. Vizyonu pas geçip VOD sistemiyle izlemeye açılacak filmin fragmanı hemen aşağıda.