luca guadagnino we are who we are’ın 2. sezonunu yazmaya başlamış

luca guadagnino we are who we are’ın 2. sezonunu yazmaya başlamış


güzel haber


Call Me by Your Name ve Suspiria filmleriyle son yılların en popüler isimlerinden biri haline gelen ve arka arkaya duyurduğu projeleriyle sinemanın en çalışkan yönetmenlerinden biri olan Luca Guadagnino’nun HBO için yazıp yönettiği dizisi We Are Who We Are, büyük beğeni toplamıştı. Bir sezon olarak planlanan mini dizi, aldığı olumlu geri dönüşlerden sonra yoluna bir sezon daha ekleyecek gibi gözüküyor.

Oyuncu kadrosunda Jack Dylan Grazer, Chloë Sevigny, Alice Braga, Jordan Kristine Seamón, Spence Moore II, Kid Cudi, Faith Alabi, Francesca Scorsese, Ben Taylor, Corey Knight, Tom Mercier ve Sebastiano Pigazzi gibi uluslararası isimlere yer veren Guadagnino,

We Are Who We Are isimli yapımın ilk iki bölümünü ve sezon finalini yönetmişti. Paolo Giordano ve Francesca Manieri ile beraber senaryosunu yazdığı dizide ailesi İtalyan ordusunda görev alan 14 yaşındaki Fraser Wilson ve Caitlin Harper karakterlerinin hikayesini takip ettiğimiz yapım, New York’lu Fraser’ın Caitlen’e ilgi duymasıyla başlayan olaylar zincirinin, Fraser’ın orduda görev alan asker Jason’a karşı derin duygular beslediğini fark etmesiyle karışık bir hale bürünmesini anlatıyor.

Dizi şu ana kadar HBO ve Sky’dan ikinci sezon için onay almamış olsa da, Guadagnino dizideki karakterlerin hikayesini anlatma konusunda istekli görünüyor. Daha önce verdiği bir röportajda bu dünyaya geri dönüp hikayeyi devam ettirmek istediğini belirten Guadagnino, geçtiğimiz günlerde IndieWire’a yaptığı açıklamada şimdiden 2. sezon için hazırlıklara başladıklarını açıkladı. Yazar ekibiyle birlikte 2. sezonda karakterleri nelerin beklediği üzerine konuştuklarını ve yeni sezon için genel hatlarıyla bir taslak çıkardıklarını paylaşan başarılı yönetmen, dizinin izleyiciler tarafından nasıl karşılandığını merak ettiğini ve ancak HBO ve Sky’ın 2. sezona onay vermesi hâlinde geri dönebileceğini söyledi.

Kariyerinin ilk dizi projesinde epey heyecanlı gözüken Guadagnino’nun hevesi umarız yarıda kalmaz.