marilyn manson, stephen king uyarlaması the stand kadrosundan çıkartıldı

marilyn manson, stephen king uyarlaması the stand kadrosundan çıkartıldı


geçmiş olsun


Stephen King’in eserleri arasında her zaman üst sıralarda yer alan The Stand, 17 Aralık’ta yayın hayatına başlamayı bekliyor. Bu bekleyiş devam ederken, dizinin oyuncu kadrosunda ilginç bir gelişme yaşandı. Uzun zamandır dizi kadrosunda yer aldığı konuşulan ama henüz kendisini görme fırsatı yakalayamadığımız Marilyn Manson, The Stand kadrosundan çıkartıldı.

Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yapımda Alexander Skarsgård, James Marsden, Odessa Young, Amber Heard, Nat Wolff, Whoopi Goldberg, Jovan Adepo, Greg Kinnear, Heather Graham ve Brad William Henke gibi isimler yer alıyor. Bu isimlerin yanında, romanı televizyona uyarlayan kişiyse, hem senarist hem de yönetmen koltuğunun sahibi, The Fault in Our Stars ve The New Mutants filmlerinden hatırladığımız Josh Boone idi.

Dizi, ölümcül bir salgının dünya nüfusunun yüzde 99’unu yok etmesi ile başlayan ve iyi ile kötü arasındaki savaşa odaklanacak bir hikayeyi anlatıyor. The Stand’in hikayesinde 108 yaşında hayırsever bir kadın olan Abagail Ana’nın bir araya getirdiği grubun, insanlığın kaderini belirleyecek savaşta şeytani bir figür olan Randal Flagg ve takipçileri ile karşı karşıya gelmesini izleyeceğiz.

Manson’ın The Stand kadrosunda yer almaması sebebine gelecek olursak, dizide The Kid isimli karakteri canlandırması planlanan Manson’ın projedeki varlığıyla ilgili konuşan dizinin yönetmeni Boone, sanatçıyla projenin ilk aşamalarında bir araya geldiğini, kendisine rolün teklif edildiğini ve Manson’ın dizi için The Doors’un The End şarkısına cover yaptığını anlattı. Bu cover’ın dizi bütçesinde yaratacağı maddi yükten dolayı pek hoşnut olmayan Boone, aynı zamanda Manson’ın yoğun takviminden dolayı bir türlü dizinin sıkışık takvimine ayak uyduramadığını paylaştı.

Yani dizinin başından beri projede bir türlü yer alamayan Marilyn Manson’ın son durumu, son dakikaya kadar belirsizliğini korumuş. Diziyi merakla bekleyen insanlar da bir nevi kandırılmış oldu diyebiliriz. Bu durum 17 Aralık’ta başlayacak The Stand’in izleyici sayısını ne kadar etkiler bilemeyiz ma bizler diziden paylaşılan son fragmanı hemen aşağı bırakalım.