michel gondry ve mindhunter’ın yaratıcısı joe penhall aynı projede buluşuyor

michel gondry ve mindhunter’ın yaratıcısı joe penhall aynı projede buluşuyor


takipteyiz


Eternal Sunshine of the Spotless Mind, The Science of Sleep, Be Kind Rewind gibi yapımlarını döndüre döndüre izlediğimiz ve son olarak Kidding dizisiyle karşımıza çıkan Michel Gondry ve Netflix’in en popüler yapımları arasında yer alan Mindhunter’ın yaratıcısı Joe Penhall, bağımlılık yapma ihtimali çok yükse bir proje için güçlerini birleştiriyor.

Jonathan Lethem’in aynı isimli romanından uyarlanacak As She Climbed Across the Table için bir araya gelecek ikili, Michel Gondry’nin yöneteceği ve Joe Penhall’un senaryosunu yazacağı film için Amazon’la çalışacak. Romans ve bilim kurgu türlerinin iç içe geçeceği bir yapım olacak As She Climbed Across the Table; bir fizikçi, bir akademisyen ve onun bir kara delik olan sevgilisinden oluşan aşk üçgeninde yaşanan olayları anlatacak. Bilim insanı Alice, laboratuvarda iş arkadaşlarıyla birlikte bir kara delik yaratır ve zaman içerisinde bu kara deliği saplantı haline getirir. Alice’in erkek arkadaşı Philip ise bu kara deliği kıskanmaya başlar ve Alice’i geri kazanmak için her şeyi yapar.

Konusu itibariyle Michael Gondry’den iyi kimsenin anlatamayacağı bir hikayeye sahip olan filmin prodüksiyon ve oyuncu kadrosuna ait detaylar şimdilik belirli değil. Yakın zamanda detaylanacağını umduğumuz proje için heyecanlanmadık desek yalan olur.