netflix ve judd apatow bir karantina komedisi için el sıkıştı

netflix ve judd apatow bir karantina komedisi için el sıkıştı


yapın güleriz


Modern Amerikan televizyonundaki en popüler komedi yapımlarında imzası bulunan Judd Apatow, Netflix’le birlikte pandemi temalı bir komedi filmi için el sıkıştı.

Sinema ve televizyon dünyasının krizi fırsata çevirelim tadında yaptığı hamlelerle çektiği pandemi temalı dizi ve filmler birer birer dökülürken Netflix ve Judd Apatow, bu döngüyü kırmaya hazırlanıyor. The 40 Year Old Virgin, Knocked Up filmlerinin yönetmeni; Girls, Crashing, Love gibi dizilerin de yapımcısı Judd Apatow, Netflix’in ismi henüz netleşmeyen komedi filminin yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlenecek. Filmin senaryosunu South Park dizisinin yapımcılarından Pam Brady ile birlikte kaleme alacak Apatow, The Sixth Sense, Munich gibi filmlerin yapımcısı olan ve This is 40, Trainwreck, Funny People gibi filmlerde Apatow ile beraber çalışan Barry Mendel, projede yapımcı olarak yer alacak.

Anlayacağınız filmin arkasında iddialı bir ekip var.

Salgın temalı film, bir oteldeki oyuncu grubunu konu alacak. Salgın sürecinde bu oyuncular, yapmakta oldukları filmin çekimlerini bitirmek için bir otelde karantinada kalmaya zorlanır. Salgın temalı yapılabilecek en basit temaya sahip olan filmin oyuncu kadrosu ise henüz belirsizliğini koruyor. Önümüzdeki haftalarda Netflix’in film için düşünülen oyuncularla bir araya gelmesi bekleniyor. Apatow’un çok kez beraber çalıştığı Seth Rogen, Jonah Hill, Jay Baruchel gibi isimler, yeni film için akla gelen oyuncular arasında. Ayrıca dolaşan dedikodulara göre, Netflix’in Knives Out ve The Disaster Artist filmlerine rakip olabilecek bir oyuncu kadrosunu bir araya getirmeyi planlıyor.

Yakında detaylarıyla bol bol gündeme gelecek projeyi yakın takibe aldık.