noel gallagher, oasis’in birleşmesi için 100 milyon pound’u geri çevirmiş

noel gallagher, oasis’in birleşmesi için 100 milyon pound’u geri çevirmiş


iyi para


Müzik dünyasının her zaman eşelemeyi sevdiği konulardan biri olan Liam ve Noel Gallagher kardeşler cephesinden ilginç bir haber geldi. Bir süredir Oasis’i bir araya getirmek için uğraşan Liam Gallagher, bu mucizenin hayata geçmesindeki engelin kendisinin değil, abisi Noel Gallagher olduğunu paylaştı.

Pandemi döneminde sağlık çalışanlarına destek amaçlı bir konser için Oasis’i birleşmeye davet eden ve bu daveti geri çeviren abisi hakkında açıklamalarda bulunan Liam, insanların neden sorunlu olanın kendisiymiş gibi düşündüğünü anladığını ama aslında gerçeklerin öyle olmadığını paylaştı. The Jonathan Ross Show’a misafir olan Liam, Oasis’in birleşmesi ve ardından çıkacağı bir turne programı için Noel Gallagher’ın 100 Milyon Pound’u geri çevirdiğini açıkladı.

“Ben ikimizin de problemli olduğunu kabul ediyorum ama onun problemi kendisinin hiç problemi olmadığını düşünmesi” diyerek kendisinden beklenmeyecek mantıkta bir açıklama yapan Liam, “Eğer o, bu bahsettiğim problemlerini çözerse grubu tekrar canlandırmamak için hiçbir sebep kalmıyor.” diyerek de muhtemel bir Oasis geri dönüşü için kapıyı açık bırakıyor.

Bir gün bir şekilde birleşeceklerine inandığımız Gallagher kardeşler, acaba bizleri daha ne kadar böyle boş sebeplerden ettikleri kavgalarıyla oyalayacak?