playtuşu art director arıyor

playtuşu art director arıyor


bul bizi bul bizi bul


Pandemi döneminde maskesini, çift eldivenini ve vizörünü takarak büyümeye devam eden işbu ajansımız genişlerken genişlemeye geniş geniş yardım edecek geniş bir Art Director arıyor. Bir cümle içerisinde beş defa geniş kelimesini geçirerek de bize katılacak müstakbel Art Director’ımızla geniş bir zaman dilimine yayılacak uzun ve tatlı bir birliktelik istediğimiz aşikar. Gelin tam ne istediğimize bakalım…

playtuşu haricinde yaptığımız işlerle haşır neşir olmak isteyenleri hızlıca şuraya alalım çünkü üstünde çalışılacak işlerin %95’i bu kısım ile ilgili… Markalar kısmında yer alan ufak tefek sarı noktalı işlerin içinde case study’lerimiz bulunuyor, işe başvurmadan önce ne yapıyoruz, ne yiyip içiyoruz bakarsanız çok faydalı olabilir, hatta olur da.

 

Ruhun Doysun gibi görsel iştahımızı tavana çıkartan kitap tasarım işlerinden Spotify’ın reklamlarına, Mercedes-Benz Fashion Week’in kurumsal kimlik tasarımdan Moda Tasarımcıları Derneği‘nin dijital kampanyalarına kadar geniş bir yelpazeye sahip olan işlerimizde tasarım ve video ekibimize “Tamam ya, sen osun” diyerek katmak istediğimiz müstakbel art director bireyimizden beklediklerimiz:

  • – Grafik tasarım ile ilgili bir bölümden mezunsan ve en az 3 yıllık ajans deneyimin varsa süper. Yoksa da, eğer gerçekten güvendiğin, taş gibi bir portfolyon varsa kapımızı çalarsan seviniriz. Bu özellikler sende yoksa, “Sizin ortam şahane ya, geleyim mi?” başvurularına üzülerek cevap veremeyeceğimizi önden söylemek isteriz.

 

  • Photoshop ve Illustrator’ı omurilikten kullanman, tipografi ve kurumsal kimlik yaratma kısmında vizyonlu ve “değişik” yollar arayışında olman bizi çok mutlu eder. Ek olarak eğer basit bile olsa biraz video + 2D animasyon tecrüben varsa ve After Effects’e aşinaysan herhalde bi 12 adım falan öndesin demektir. İrili ufaklı basit 2D video üretiminde video ekibimize ufak ufak yardım edecek kadar deneyim veya istek, beşi bir yerde altın gibi değerli bizim için, onu da ufak bir eklemek istedik.

 

  • – Yeme, içme ve eğlence sektöründen aşk yaşadığımız markalarımıza yarattığımız görsel tasarım dünyasına hakim veya aç bir haldeysen yeme, içme ve eğlence sektöründen sana ilk yerli yabancı yiyecek içecek bizden. Covid var diye aslında ısmarlayamıyoruz ama olsun, evine yollarız en kötü…

 

  • – Şimdilik 10.00 – 18.30 internet üzerinden, ofise gelmemeli -evet gelmemeli- çalışma düzenimiz olduğunu belirterek kapanışı yapıyoruz. Bizi anlayan, bizi bilen, neler yaptığımıza hakim ve en önemlisi kendi işlerine, eğitimine ve gözüne güvenen biriysen portfolyon ve kendini anlattığın mail’ını [email protected]’da heyecanla bekliyoruz.

 

Mail refresh’leme festivalimiz başlamıştır…