saoirse ronan, sam rockwell ve david oyelowo ile londra’da gizemli bir polisiye film geliyor

saoirse ronan, sam rockwell ve david oyelowo ile londra’da gizemli bir polisiye film geliyor


iddialı kadro


BAFTA ödüllü mockumentary türündeki dizi The Country‘nin yönetmeni Tom George‘un ilk uzun metraj projesi, iddialı bir kadroyu bir araya getirmeye hazırlanıyor.

1950’li yılların Londra’sında geçen ismi şimdilik belirsiz film, Hollywood‘da aradıklarını bulamayan film yapımcılarının şanslarını bir de Londra’da denemek için İngiltere’ye gelmesini anlatıyor. Üzerinde çalıştıkları bir proje sırasında yaşanan bir cinayet, bu yapımcıların hem işlerini hem de özel hayatlarını alt üst eder. Cinayeti çözmesi içinse dünyaca ünlü dedektif Stoppard ve onun hevesli yardımcısı Constable Stalker’a ulaşan yapımcılar, ikilinin bu gizemli cinayeti Londra’nın şaşalı tiyatroları ve karanlık yeraltı dünyası arasında gidip gelerek çözmeye çalışıyor.

Saoirse Ronan, Sam Rockwell ve David Oyelowo üçlüsünün yer aldığı polisiye-gerilim türündeki filmin senaryosunu Mark Chappell kaleme alacak. Searchlight Pictures’ın yanı sıra Iron Lady‘nin yapımcısı Damian Jones‘da filmin yapımcılığını gerçekleştirecek. Filmde Saoirse Ronan dedektifin yardımcısı Constable Stallker’a hayat verecek. Ünlü dedektif Stoppard’ı ise Sam Rockwell canlandıracak. David Oyelowo‘nunsa hangi rolü canlandıracağı şu an için bilinmiyor. Filmin adı belli olmadığı gibi kararlaştırılmış bir çekim tarihi de bulunmuyor.