senior sosyal medya & içerik yöneticisi arıyoruz

senior sosyal medya & içerik yöneticisi arıyoruz


bul bizi bul bizi bul


Pandemi döneminde maskesini, çift eldivenini ve vizörünü takarak büyümeye devam eden işbu ajansımız genişlerken genişlemeye geniş geniş yardım edecek geniş bir deneyimli sosyal medya ve içerik yöneticisi arıyor. Bir cümle içerisinde beş defa geniş kelimesini geçirerek de bize katılacak müstakbel takımdaşımızdan geniş bir zaman dilimine yayılacak uzun ve tatlı bir birliktelik istediğimiz aşikar. Gelin tam ne istediğimize bakalım… Daha önce hep uzun uzun iş ilanları yazmıştık, şakalar komiklikler yapmıştık, bu sefer dünyanın en dümdüz iş ilanını veriyoruz.

  • – playtusu.com’u biliyor ve daha da önemlisi playtusu.com/ajans kısmında yaptıklarımıza ve markalarımıza hakimsen…
  • En az 4 yıllık üst düzey ajans & dergi veya aynı sektörden bir markada çalışma deneyimin varsa…
  • – Özellikle moda, lüks tüketim ve yeme içme sektörüne hakimsen ve eksiksiz içerik üretip, markalarımız ile iletişimi %100 başarılı ve sorumluluk sahibi olarak ilerletebileceğine inanıyorsan…
  • – Sıfırdan sosyal medya, offline / online içerik yaratımında, iş takibinde ve mini-proje üretimlerinde sazı eline alıp intro, chorus, solo ve outro çalabileceğine eminsen…
  • – İngilizce seviyen ve araştırmacı ruhuna tam anlamıyla kefilsen, “içerik olsun diye içerik” değil de “kim yapmış lan bu içeriği?” dedirtecek şekilde işleri güvenle çıkartabiliyorsan aramıza katılmanı dört gözle bekliyoruz.

 

Başvuru yapacak kişilerin yukarıdaki maddeleri okuyup hepsine “Tamam, tamam, bu da tamam, tamam ya hepsi tamam” dedikten sonra CV ve önyazılarını [email protected]’a ulaştırmaları yeterli.

Bu iş full-time’dır, hiçbir türlü part-time veya freelance çalışabilmemiz maalesef mümkün değil. Güzel olan ise home-office çalışıyoruz, ofise gelip gitme yok, bilgisayar başında olmak var. Eşofmanla çalışabilirsiniz diyebiliriz.

Son olarak esnaf ağzıyla konuşmamız gerekirse bu iş pozisyonu senior bir pozisyon olduğu için maaşı da senior maaşıdır, beklediğimiz işlerin kalitesi de senior kalitesidir. Siz bizi anladınız.

Son başvuru tarihi: 31 Kasım 2020. Bol şans.