slipknot yeni albüm için stüdyoda

slipknot yeni albüm için stüdyoda


cayır cayır bir albüm geliyor


Geçtiğimiz Ağustos’ta çıkardığı We Are Not Your Kind’la sahalara dönen Slipknot, arayı açmadan yeni bir albüm için çalışmalara başladığını duyurdu.

Grubun perküsyoncusu Shawn “Clown” Crahan’ın bizzat yaptığı açıklamayla öğrendiğimiz yeni gelişmeye göre geçtiğimiz hafta uzun bir süre sonra bir araya gelen grup, yeni albüm kayıtları için ilk adımı attı. Slipknot’ın No. 9 Iowa Whiskey isimli kendi ürettiği viskisinin tanıtım videosunda konuşan Clown, “ilginç zamanlarda yaşıyoruz ama her şeye rağmen devam etmek zorundayız. Geçtiğimiz hafta bir şeyler çalıp söylemek için bir araya geldik ve bir baktık ki yeni şarkılar ortaya çıkmaya başladı bile. Bu beni gerçekten mutlu etti.” açıklamasını yaptı.

“Bunun bir zorunluluk olduğunu değil de boş vaktimizi faydalı bir şeylerle doldurmak gibi düşünüyoruz. O yüzden bu süreç üstümüzde baskı yaratmıyor.” şeklinde açıklamasına devam eden Clown, yeni kayıt sürecinde henüz gruba katılmayan grubun solisti Corey Taylor’la olan ilişkilerinden de bahsetti. “Onun adına konuşmak doğru olmaz ama şunu söyleyebilirim. Onu etkileyen şey müziği, müziği etkileyen şey de sonunda grubu etkiliyor. Kendini iyi hissettiği zaman tekrar aramıza katılacağına eminiz” açıklamasını yaptı.

Şimdilik her şeyin toz pembe bir rüya olarak ilerlediği Slipknot cephesinden yeni bir albüm duymaya daha vaktimiz var, o gün elene kadar grubun az sayıda özel hayranıyla bir arada gerçekleştirdiği Maida Vale performansını aşağıya bırakıyoruz.