stranger things’in 4. sezonunda için freddy krueger sürprizi

stranger things’in 4. sezonunda için freddy krueger sürprizi


olaylar ciddileşti


Korku sinemasının en kült karakterlerinden biri olan Freddy Krueger’ı canlandıran Robert Englund, Stranger Things’in 4. sezonuna dahil oldu.

Dizinin Twitter hesabından yapılan paylaşımla öğrendiğimiz gelişmeye göre Englund, 1950’lerde korkunç bir cinayet nedeniyle bir psikiyatri hastanesine hapsedilen rahatsız ve göz korkutucu bir adam olan Victor Creel’i canlandıracak. Bu yeni karakterin, dizinin akışında nasıl bir etkisi olcak henüz açıklanmış değil ama Englund düşünüldüğünde, cevabın her türden uğursuzluk içereceğini söyleyebiliriz.
Bunun dışında Game of Thrones dizisinden tanıdığımız Jaqen H’ghar karakterini canlandıran Tom Wlaschiha’da dizinin kadrosuna katılmış görünüyor. Wlaschiha’nın oynayacağı karakter ise Dimitri adında bir Rus gardiyan. Paylaşımda ise “Dimitri, zeki ve çekici bir Rus hapishane gardiyanı ama ona güvenilebilir mi?” şeklinde karakter kısaca açıklanmış.

Eglund ve Wlaschiha’nın diziye dahil olan diğer karakterler gibi Upside Down temasıyla paylaşılmış olması, filmin kötü adamları olacağı konusunda kafamızı biraz netleştirdi.

Şu sıralar çalışmaları harıl harıl devam eden Stranger Things’in yeni sezonunu bakalım ne zaman izleyeceğiz?