tame impala soundsystem’dan bbc için canlı performans

tame impala soundsystem’dan bbc için canlı performans


ekip yine iş başında


Karantina günlerini boş boş geçirmeyen gruplardan biri olan Tame Impala, BBC Radio 1’ın Annie Mac Show’u için özel bir canlı performans gerçekleştirdi.

Pandemi sürecini tüm grup yerine Tame Impala Soundsystem adını verdiği daha kompakt ve synth ağırlıklı bir kadroyla geçiren Kevin Parker; Jay Watson ve Dominic Simper’ı da yanına aldığı bu taze kadrosuyla grubun son albümünden Is It True’yu seslendirdi.

Geçen ay grup, FIFA 21 için boş bir futbol stadyumunda Elephant ve Is It True şarkılarını çalıp üstüne John Lennon’un Jelaous Guy şarkısını cover’lamıştı. Adobe Max’in gerçekleştirdiği özel bir etkinlik için de Lonerism albümünden Why Won They Talk to Me?’yi tek başına bütün enstrümanları çalarak seslendiren Kevin Parker, bu sefer de 2000’lerin başında müzik dünyasının en popüler isimlerinden biri olan Timbaland’ın Nelly Furtado için yaptığı Say It Right şarkısını cover’ladı. Şarkının orijinal versiyonun göre biraz daha elektronik ve sade bir havada seyreden performansı hemen aşağıdan dinleyebilirsiniz.