tom & jerry’nin live action uyarlamasından ilk fragman

tom & jerry’nin live action uyarlamasından ilk fragman


gerek var mıydı?


William Hanna ve Joseph Barbera‘nın yaratıcısı olduğu popüler çizgi film serisi Tom ve Jerry, 1940’larda başlayan yolculuğunda nesiller boyunca hatırlanacak güzel anılar bırakmış bir yapım, hatta bir klasik. İlk olarak MGM tarafından hayata geçirilen, bugünse hakları Warner Bros.’ta olan Tom ve Jerry, yıllar içinde farklı film uyarlamalarıyla izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Bir süre beyazperdeden uzak kalan ikili, önümüzdeki yıl yeni bir filmle sinema dünyasına geri dönme hazırlığı yapıyor.

Barbershop, Fantastic Four, Ride Along gibi yapımlarıyla tanıdığımız  Tim Story‘nin yönetmenliğini üstlendiği yapım, yıllardır hayatımızda olan bu karakterleri ilk kez gerçek dünyada izleme fırsatı sunuyor. Animasyon ve live-action’ı aynı potada eritmeyi başaran Tom & Jerry, Warner Bros.’un yakın zamanda geliştirmeye başladığı ve geliştirmeyi bitirdiği Space Jam, Who Framed Rogger Rabbit, The Smurfs gibi yapımların bir nevi takipçisi.

Kevin Costello‘nun senaryosunu yazdığı film, New York’taki lüks bir otelde geçiyor. “Yüzyılın düğünü”ne günler kala Jerry’nin bu otele yerleşmesi, bu minik fareyle bir türlü başa çıkamayan genç düğün organizatörünün Tom’u da otele getirmesine vesile oluyor. Tom’un Jerry’yi yakalamakla görevlendirilmesi, bu ezeli düşmanları yeniden karşı karşıya getiriyor ve ortaya çıkan kapışma sadece düğünü değil, genç organizatörünün kariyerini, hatta tüm oteli tehlikeye atıyor.

İkilinin alışık olduğumuz aşk nefret ilişkisini bu sefer onların değil de bizim dünyamızda görmek son derece garip olacak. Chloë Grace Moretz, Michael Peña, Rob Delaney, Colin Jost ve Ken Jeong gibi fena olmayan bir kadroya da sahip Tom& Jerry’nin 4 Mart 2021Wde vizyona girmesi planlanıyor ama malum şartlardan film beyaz perde şansı bulabilir mi ya da bulsa da ülkemize gelir mi zaman içinde göreceğiz.