yeni dexter sezonunun ilk detayları belli olmaya başladı

yeni dexter sezonunun ilk detayları belli olmaya başladı


hazırız gelsin


2006–2013 yılları arasında televizyonda fırtına gibi esen Dexter karakterinin, sahibi Michael C. Hall ile birlikte yeni sezonuyla yıllar sonra ekranlara geri döneceği herkesi şaşırtmış ve aynı zamanda mutlu etmişti.

Kardeşi Debra’nın ölümünden sonra inzivaya çekilip, ortadan kaybolduğu ve etrafındakileri kendisinin öldüğüne inandırdığı final bölümüyle hayranları tarafından hayal kırıklığı olarak yorumlanan finali dışında döneminin en sevilen ve başarılı yapımları arasında yer alan Dexter, final bölümündeki sürprizle “gelecek sezonlar için aralık kapı bıraktı” şeklinde yorumlanmıştı.

8 sezonluk dizinin ilk 4 sezonunda yapımcı koltuğunda oturan Clyde Phillips’in bu devam projesinde yer aldığı biliniyordu. Hatta Clyde Phillips verdiği bir röportajda serinin 2013’te yayınlanan tartışmalı finalinin Dexter hayranlarını mutsuz ettiğini ve Michael C. Hall’un da aynı şekilde finalden tatmin olmadığını paylaşmıştı.

Bu açıklamaların ardından yeni sezonun orijinal finalin 10 yıl sonrasında geçeceği ortaya çıktı. Farklı bir isimle Miami’de yaşamaya başlayan Dexter’ın hikayesini takip edeceğimiz  dizinin son bölümünde kendisinin Oregon’a gittiğini görmüştük. Clyde Phillips bir kez daha yeni bir final yapma imkanı sağlandığı için duyduğu mutluluğu da dile getirdi.

10 bölüm olarak Showtime kanalında yayınlanacak olan dizinin yeni sezonun, önümüzdeki yılın sonbaharında izleyici ile buluşması planlanıyor. Dizinin yeni sezonunun çekimleri ise önümüzdeki yılın ilk aylarında başlayacak. Michael C. Hall dışında dizinin yeni sezonunda kimlerin yer alacağını da yavaş yavaş öğreneceğiz. Yaptığı hataları tekrar yapmamak konusunda dikkatli bir şekilde ilerleyen Dexter ekibi bakalım hayranlarını bu kez tatmin edebilecek mi?