yeni foo fighters albümüne adım adım yaklaşıyoruz

yeni foo fighters albümüne adım adım yaklaşıyoruz


hadi artık be


2017’de yılında yayınladığı Concrete and Gold albümü ile alternatif köklerine geri dönüş yapan Foo Fighters, geçtiğimiz yılın sonlarına doğru sosyal medya hesaplarından yaptığı gizemli paylaşımlarla yeni albümün yolda olduğunun haberini vermişti. Ardından ışık hızında Dave Grohl tarafından doğrulanan bu haberden beri grup tarafından yeni albüme dair elle tutulur bir gelişme olmamıştı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

New 10th FF ALBUM spoiler at Las Palmas x Hollywood Blv @foofighters @foofightersbr #foofighters

Helena Baltrušaitis (@lebaltrusaitis)’in paylaştığı bir gönderi ()

Ta ki bu haftaya kadar. Daha önce yeni albüm hakkında fazla konuşmasa da albümün yaklaşık 45 dakika gibi bir süreye sahip olacağını paylaşan Grohl ve arkadaşları geçtiğimiz sene 0095002501070725 ve 00979725 isimli, TC Kimlik No’sundan hallice üç EP yayınlamıştı. Bu haftanın başında grubun bu sene onuncu yaşını kutlayan albümlerinin logosunun ABD’nin çeşitli noktalarında belirmesi, bir şeylerin geleceğini kesinleştirmişti.

Şimdi de grubun sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlar bizleri daha da heyecanlandırdı. Grubun Twitter hesabından paylaşılan 3 kısa videoda grup üyelerinin göz bebeklerine misafir oluyoruz. Grohl’un yanı sıra gitarist Pat Smear ve davulcu Taylor Hawkins’in başrolünde yer aldığı ve birbirini takip eder şekilde yayınlanan videolar ile yeni albüm konusunda emin adımlarla ilerleyen grubun neler karıştırdığını öğrenmemiz çok uzun sürmeyecek gibi gözüküyor.