zendaya ve john david washington’lı malcolm & marie 5 şubat’ta netflix’te

zendaya ve john david washington’lı malcolm & marie 5 şubat’ta netflix’te


euphoria'nın yaratıcısından


HBO’nun son yıllardaki underrated işlerinden biri olan ve Zendaya’ya olan hayranlığımızı ikiye katlayan Euphoria‘nın yaratıcısı Sam Levinson’ın karantina sürecindeki sürpriz işlerinden biri olan Malcom & Marie’nin yayın tarihi belli oldu.

Levinson, karantina sürecinde Euphoria’da birlikte çalıştığı Zendaya ve şu sıralar Christopher Nolan’ın Tenet filmiyle kendisini bol bol andığımız John David Washington ile alternatif bir Marriage Story hikayesi anlattığı Malcolm & Marie’nin haklarını 30 milyon dolar karşılığında Netflix’e satmıştı. Bu hareketin ardından filmi hemen ödül sezonu için iddialı bir konuma getirmek isteyen Netflix, ilk adım olarak filmin yayın tarihini 5 Şubat 2021 olarak belirledi. Böylece ödül sezonuna katılma hakkın kazanacak filmin senaryosu tam 6 günde yazılmış.

Euphoria’nın yeni sezon çekimlerinin ertelenmesinin ardından Zendaya’nın, Sam Levinson’ı arayıp karantina sürecinde yazıp yönetebileceği film fikrinden bahsetmesiyle ortaya çıkan film, dünyanın şu süreçte deneyimlediği bir dizi sosyal temayı da bünyesinde barındırıyor.

Yapımcılığını ise Sam Levinson, Zendaya, John David Washington ve Levinson’ın Euphoria’da birlikte çalıştığı Kevin Turen’ın birlikte üstlendiği ekipte Euphoria’nın görüntü yönetmeni olarak görev alan Marcell Rév de yer alıyor. Filmin ne zaman ya da hangi platformda yayınlanacağı gibi konular belirsizliğini korurken konusu hakkında da çok detay paylaşılmayan filmden yakında zamanda daha çok detay duymayı umuyoruz.