2021’e doctor who’nun daleklerle dolu bölümüyle giriyoruz

2021’e doctor who’nun daleklerle dolu bölümüyle giriyoruz


1 ocak 2021 22.05'te bbc first'te


Yeni yıl sabahı TRT 1 ‘de yayınlanan Viyana Filarmoni Orkestrası’nı izlemenin bir eşdeğeri de BBC ve Doctor Who ikilisi. Doctor Who özel bölümü, 2021’de ülkemizde yayın hayatına başlayacak BBC First ile 1 Ocak akşamı 22.05’te ekranlarda olacak.

Dr. Who’nun bu özel bölümünde Kaptan Jack Harkness rolüyle hatırladığımız John Barrowman ve gözden düşmüş Jack Robertson olarak geri dönecek Chris Noth gibi misafir oyuncular da yer alacak. Başarılı oyuncu Dame Harriet Walter ve kısa süre önce Christine Keeler’ın Davası’nda rol alan televizyon yıldızı Nathan Stewart Jarrett da bu özel bölümle ilk kez Dr. Who ekibine dahil olacak.

13. doktor olarak seriye dahil olan Jodie Whittaker’ı, son olarak Doktor’un kaderinin sonsuz bir hapishanede kilitlendikten sonra dengede asılı kaldığı 12. sezon finalinde görmüştük. “Daleklerin Devrimi” isimli bu özel bölümde Doktor’un en yakın arkadaşları Yaz (Mandip Gill), Ryan (Tosin Cole) ve Graham (Bradley Walsh), maceraya yanlarında Doktor olmadan atılmak zorunda kalıyor. Ancak kısa süre sonra Doktor’un en büyük düşmanlarından biri olan Dalekler, rahatsız edici bir planla kapıyı çalıyor ve ortalık bir anda karışıyor.

Yanlarında Doktor olmadan Dalek çetesiyle başa çıkmaya çalışan ekibin macerasını izleyeceğimiz bölümle ilgili konuşan Chris Chibnall,  “Bu yılki Doctor Who Özel Bölümü olağanüstü yetenekli oyuncularla dolu. Başka nerede bir İngiliz Kraliyet Ailesi oyunculuk üyesini, dünyaca ünlü bir ABD sinema yıldızını, uluslararası bir ekran yıldızını ve Britanya’nın en ateşli genç oyuncularından birini sadece konuk oyuncu kadrosunda bulabilirsiniz ki! Bu isimleri bir de Jodie Whittaker, Bradley Walsh, Mandip Gill ve Tosin Cole ve Daleklerle bir araya getirin… Gerçek bir yetenek fırtınası ve söz veriyorum bu bölümde bir şeyler patlayacak!” açıklamasını yaptı.

2021’de devam edecek Dr. Who rüzgarının bir işareti olacak Daleklerin Devrimi bölümünün fragmanı hemen aşağıda. 1 Ocak 22.05’e BBC First hatırlatması kurmayı unutmayın.