american gods’ın üçüncü sezonundan yeni fragman

american gods’ın üçüncü sezonundan yeni fragman


10 ocak'ta başlıyor


Neil Gaiman‘ın ödüllü romanından uyarlanan American Gods, daha ikinci sezonu yayındayken bir sonraki sezonun onayını almıştı. İlk sezonuyla büyük fırtına koparan ama ikinci sezonundan sonra araya giren zamanla birlikte unutulmaya başlanan dizinin yeni sezonundan bir fragman yayınlandı.

Pushing Daisies ve Hannibal gibi yapımların yapımcılığı üstlenen Bryan Fuller ve Logan ile En İyi Uyarlama Senaryo Oscar Ödülü kazanan Michael Green tarafından televizyona uyarlanan American Gods, Gaiman’ın romanında yer alan mitolojik karakterlerle dolu hikayeyi görsel dünyaya taşıyıp daha da etkileyici hale getirmeyi başarmış, sadece fantastik edebiyata ilgisi olanları değil daha geniş bir kitleyi de ekran başına toplamıştı.

Fuller ve Green’in ilk sezonun ardından projeden ayrılmasıyla soru işaretlerini de beraberinde getiren American Gods, yeni sezonu için Neil Gaiman’ın da aralarında bulunduğu yeni bir senarist ekibiyle yoluna devam etme kararı almıştı. Reytinglerde sıkıntı yaşamadan ikinci sezonu tamamlayan dizi için artık sırada üçüncü sezon var.

Dizinin yeni sezonunda sır dolu bir geçmişe sahip olan Shadow Moon’un hikayesini izleyeceğiz. Hapisten çıktığı gün Mr. Wednesday adında gizemli bir adam ile tanışan Shadow’un kendisini bir anda hiç bilmediği bir dünyada ve yaklaşan bir savaşın ortasında bulmasını anlatacak üçüncü sezon 10 Ocak’ta yayınlanacak ilk bölümüyle ekranlarda olacak.

Ricky Whittle, Ian McShane, Emily Browning, Pablo Schreiber, Crispin Glover ve Bruce Langley gibi isimleri kadrosunda barındıran diziye yeni sezonda Yetide Badaki, Omid Abtahi, Marilyn Manson ve Iwan Rheon gibi isimler katıldı.