armie hammer, the godfather’ın yapım aşamasını anlatacak the offer dizisine katıldı

armie hammer, the godfather’ın yapım aşamasını anlatacak the offer dizisine katıldı


beklenti büyüyor


Bugüne kadar birçok başarılı yapıma ev sahipliği yapan CBS All Access‘in yeni ortaklığı sonrası Paramount+ olarak hizmet vereceğini ve kanalın daha fazla orijinal içeriğe ev sahipliği yapacağı duyuruluştu. Bu duyurunun devamı niteliğindeki projelerden biri olan The Offer’dan güzel haberler gelmeye başladı.

The Godfather filmlerinin yapım aşamasında yaşananları anlatacak The Offer, 10 bölümden oluşacak kurmaca bir mini dizi. Francis Ford Coppola, Bob Evans ve Mario Puzo ile birlikte The Godfather filmlerinin hayata geçirilmesinde önemli bir role sahip olan Oscar ödüllü yapımcı Al Ruddy‘nin prodüksiyon sürecindeki anılarından yola çıkılarak hazırlanan projeye, son yıllarda ismini daha çok kaliteli isimler ve yapımlarla andığımız Armie Hammer dahil oldu.

Al Ruddy’nin de yapımcıları arasında yer aldığı The Offer dizisinin senaryosunu, The Player filmi için yazdığı senaryoyla Oscar adaylığı kazanan ve başarılı yorumlarla adından söz ettiren Escape at Dannemora dizisinin yaratıcısı Michael Tolkin üstleniyor.

Son yıllarda arka arkaya açıklanan projelerle tekrar canlanan The Godfather dünyasına katılacak son yapımlardan biri olan The Offer’ın yayın tarihine dair şimdilik bir açıklama yapılmadı. Dizinin prodüksiyonunun önümüzdeki yılın ilk aylarında başlanması bekleniyor.