black mirror’ın yaratıcısı charlie brooker, 2020 yılını anlatacak bir mockumentary çekecek

black mirror’ın yaratıcısı charlie brooker, 2020 yılını anlatacak bir mockumentary çekecek


gerek var mıydı?


Kendi kendine Black Mirror bölümü olmaya yetecek sayıda olay barındıran 2020’den kolay kolay kurtulamayacağız gibi gözüküyor. Bizzat Black Mirror dizisinin arkasındaki isim olan Charlie Brooker, 2020 yılını anlatacağı bir çakma belgesel için Netflix’le el sıkıştığını duyurdu.

Hugh Grant‘in başrolünde yer alacağı 2020 hakkındaki mockumentary’nin detayları şu anda gizli tutuluyor. Grant, verdiği bir röportaj ile öğrendiğimiz proje için “Charlie Brooker, Netflix için 2020 hakkında bir mockumentary kaleme aldı.” açıklamasını yaptı. Grant, ismi henüz açıklanmayan projede kendisinin 2020 hakkında röportaj veren bir tarihçiyi canlandıracağını söyledi. “Aslında oldukça itici duruyorum, peruğumu görünce bayılacaksınız” diyerek karakteriyle ilgili ipucu da veren Grant’in açıklamalarıyla heyecanlanmadık desek yalan olur.

Black Mirror gibi bir dizinin yaratıcısını bu sefer kurgu olmayan bir Black Mirror gerçekliğini anlatırken izleme fikri kulağa gayet güzel geliyor. Projeyle ilgili tek sıkıntı, herkesin unutmak istediği bir yıl olan 2020’yi tekrar hatırlamak ister miyiz? Evet isteriz.