bob odenkirk’ün john wick’e göz kırptığı nobody’den ilk fragman

bob odenkirk’ün john wick’e göz kırptığı nobody’den ilk fragman


sar oradan bir aksiyon


Daha çok Breaking Bad ve Better Call Saul’un Saul Goodman’ı olarak tanıdığımız Bob Odenkirk’ün başrolünde yer aldığı, bol aksiyonlu Nobody filminden ilk fragman yayınlandı.

John Wick, Deadpool 2, Atomic Blonde gibi aksiyon kalitesiyle adından söz ettiren filmlerin yönetmeni David Leitch’in yapımcılığını üstlendiği ve çok da iyi yaptığı filmin oyuncu kadrosunda Odenkirk’e Christopher Lloyd, Connie Nielsen, Colin Salmon gibi isimler eşlik ediyor. Filmin senaryosunu John Wick serisinin yaratıcılarından Derek Kolstad kaleme alırken yönetmen koltuğunda da Ilya Naishuller oturuyor.

Filmde Hutch Mansell karakterini canlandıran Bob Odenkirk, bir grup erkeğin tacizine uğrayan bir kadını kurtarmaya çalışırken kendisini bir anda büyük bir uyuşturucu baronunun intikam yemininin öznesi olarak buluyor. Evini basan baronun adamları karşısında korkup çekilen ve bir kenara sinen Mansell, sessiz aile babası kimliğini bir kenara bırakıp bu baskının tetiklediği ve içinde uzun süredir soğumuş olan vahşi duyguları ortaya çıkarmak için son derece uygun bir fırsat bulmuştur.

Hikaye örgüsü olarak John Wick’i anımsatan yapımla ilgili konuşan Odenkirk, “Bu işle birlikte gerçekten konfor alanımın dışına çıkmak istedim. Sadece bu adama, öfkesine ve yaptığı şeye olan bağlılığına odaklanın.” açıklamasını yaptı. Filmin fikrinin de kendisiniden çıktığını belirten başarılı oyuncu, dövüş sahneleri üzerine çalışmaktan da son derece keyif aldığını paylaştı.

26 Şubat 2021’de vizyona girmesi planlanan Nobody’nin fragmanı hemen aşağıda.