charlie cox’un daredevil’ı yeni spider-man filminde

charlie cox’un daredevil’ı yeni spider-man filminde


şık hareket


Sabah verdiğimiz haberde, usta oyuncu Alfred Molina’nın yeni Spider-Man filminde Doctor Octopus rolüne geri döneceğini söylemiştik. Sony ve Disney’in, Spider-Man 3’te yer alması için Andrew Garfield, Tobey Maguire, Kirsten Dunst ve Emma Stone ile görüştüğünü de eklemiştik. Daha evvelden Jamie Foxx’un Electro rolüyle geri döneceği açıklanmıştı.

Bu haberlere güzel bir ek daha geldi. Netflix’teki en düzgün Marvel yapımı olan Charlie Cox’ın canlandırdığı Daredevil, yeni Spider-Man filminde rol alacak.

Tom Holland’ın yanında Zendaya, Marisa Tomei, Jacob Batalon, Tony Revolori gibi isimlerin önceki rollerine geri döneceği zaten ortadaydı, bunun yanına Doctor Strange rolüyle Benedict Cumberbatch‘in de filmde rol alacağı resmi olarak açıklanmış ve bizleri heyecanlandırmayı başarmıştı.

Yüksek ihtimalle Doctor Strange’in dokunuşuyla çoklu evren deneyimi yaşayarak bu isimlerin hepsini ilk iki filmin yönetmeni Jon Watts’ın yöneteceği filmde izleyeceğiz. Spider-Man 3, pandemi yüzünden bir kez daha ertelenmezse 17 Aralık 2021’de vizyona girecek.