christoper nolan hbo max’e saydırdı

christoper nolan hbo max’e saydırdı


"dünyanın en kötü dijital platformu"


Christopher Nolan, Warner Bros.’un filmlerini vizyona girdiği gün HBO Max’te yayınlanma kararı için açtı ağzını yumdu gözünü.

Dune, The Matrix 4, The Suicide Squad gibi filmler ve daha fazlası, 2021 yılı içerisinde sinemalar ile aynı anda HBO Max‘te yayınlanacak.

Nolan, Warner Bros.’un bu karardan kimseye bahsetmediğini belirtirken, HBO Max’ten “Dünyanın En Kötü Dijital Platformu” olarak bahsetti.

Nolan’ın açıklamaları şöyle;

“Bu konuyla ilgili çok tartışma dönüyor çünkü kimseye bundan bahsetmediler. Bu çok can sıkıcı bir karar, sağ gösterip sol vurdular. Bu durum, filmler için emek veren insanlara nasıl davranılmaması gerektiğinin bir örneği. 2021 yılında dünyanın en iyi yönetmenlerinin ve en büyük oyuncularının beyaz perde deneyimleri olması gerekiyordu. Mümkün olabilecek en geniş izleyici kitlesi için sinemada olmaları gerekiyordu. Şimdi ise yeni yayın platformları için, kendilerine hiç danışılmadan zararı kurtarmak için kullanılacaklar. Bu isimler, dünyanın en büyük film stüdyosu için çalıştıklarını düşünerek yatağa girdiler ve sabah uyandıklarında dünyanın en kötü dijital platformu için çalıştıklarını öğrendiler.”