denzel washington, rami malek ve jared leto’lu the little things’in ilk fragmanı yayında

denzel washington, rami malek ve jared leto’lu the little things’in ilk fragmanı yayında


tehlikeli bir kadro


HBO Max’in iddialı başrolleriyle dikkat çeken yapımlarından biri olan The Little Things’in ilk fragmanı yayınlandı.

ABD’de 29 Ocak 2021’de vizyona girecek film, aynı gün HBO Max’te de yayınlanacak. Wonder Woman 1984’dan sonra aynı stratejiyle yayınlanacak ilk film olacak The Little Things’in WarnerMedia’nın dijital platformu için nasıl bir etki yaratacağı merak konusu olmaya devam ederken, bizler biraz da filme odaklanalım. Hikayesi ve atmosferi ile uzaktan da olsa Mindhunter’ı akıllara getiren The Little Things’in başrollerinde Denzel Washington, Rami Malek ve Jared Leto gibi isimlerden oluşan başarılı ve iddialı bir kadro bulunuyor.

Film, Sandra Bullock’un Oscar kazandığı The Blind Side ile dikkat çeken, son olarak da Kevin Costner ve Woody Harrelson’lı The Highwaymen filminin yönetmenliğini yapan John Lee Hancock’a emanet. Hancock’un aynı zamanda senaryosunu da yazdığı film, bir seri katili yakalamak için Baxter isminde tuhaf bir dedektifle çalışan şerif yardımcısı Deke karakterinin hikayesini anlatıyor.

Bir yandan geçmişindeki karanlık bir sırla yüzleşirken diğer yandan da işindeki sıkıntılarla boğuşan Deke ve ortağı Baxter’ın şehirde korku salan bir seri katilin peşine düşmesinin hikayesini izleyeceğimiz gerilim dolu filmin kadrosunda bu üç başarılı isme Natalie Morales, Chris Bauer, Tom Hughes, Terry Kinney ve Joris Jarsky eşlik ediyor.