doug liman’ın pandemi temalı filmi lockdown, hbo max’te izleyiciyle buluşacak

doug liman’ın pandemi temalı filmi lockdown, hbo max’te izleyiciyle buluşacak


hayırlı olsun


Peaky Blinders’ın yaratıcısı Steven Knight’ın senaryosunu kaleme aldığı ve aksiyon filmlerinin başarılı yönetmeni Doug Liman’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Lockdown, pandemi döneminde geçen romantik komedi soslu bir soygun hikayesini anlatıyor. Başrollerinde Anne Hathaway, Chiwetel Ejiofor, Ben Stiller ve Lily James’in yer aldığı filmin yayınlanacağı platform sonunda belli oldu. Film, HBO bünyesindeki HBO Max üzerinden izleyiciyle buluşacak.

Sürekli tartışan ama gerçekleştirmek istedikleri büyük bir mücevher soygunu için de ortak bir noktada buluşmak zorunda kalan bir çiftin hikayesini izleyeceğimiz Lockdown, karantina ve pandemi temalı filmler furyasının dikkat çeken yapımlarından biri olarak öne çıkıyor. Yukarıdaki isimlerin yanı sıra Stephen Merchant, Dulé Hill, Jazmyn Simon, Mindy Kaling ve Mark Gatiss gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı filmin çekimleri Ekim ayında Londra’da başlamıştı.

HBO’nun henüz bir yayın tarihi paylaşmadığı filmin 2021’in ortalarında yayınlanacağını düşünmek pek de yanlış olmaz gibi geliyor.